Stop de persen …

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar hier is hij dan : de nieuwe website van onze vzw ! Met een afzonderlijk overzicht van het huidig hulpverleningsaanbod voor hulpvragers en één voor hulpverleners, een uitgebreid organisatorisch luik en een expliciete plaats voor alle vormen van nieuws uit de vzw, willen we op een interactieve manier contact maken met elkeen die zich verbonden weet of zich verbinden wil met onze vzw.

Sedert 2014 is er veel veranderd in dit huis : de herstructurering van het hulpverlenings-aanbod in zeven clusters, het invoegen van coördinatoren, de aanstelling van een nieuwe directie, enz. Een update van de website was dus meer dan nodig. Een nieuwe lay-out al evenzeer.

Voor alle duidelijkheid : deze website is niet af. Zo staan een aantal pagina’s nog enigszins in de steigers : de historische filmpjes krijgen binnenkort hun première, er ontbreekt nog een inventaris van de samenwerkingsverbanden, het archief van de persartikels is in opbouw en deze blogpagina telt momenteel nog slechts 4 artikels.


Bij deze dan ook een uitnodiging aan elkeen om in te tekenen op de nieuwsbrief onderaan de pagina. Zo mis je geen enkele update van onze site. Bij deze dus warm aanbevolen !

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten