Tresoria

In november ging de nieuwe productie in première van het Roeselaarse draadpoppentheater 'DRAAD'. Wie het spektakel heeft gemist, krijgt een tweede kans in De kleine Stooringhe op zondag 18/02 en zondag 08/04. Reserveren kan nu al. Als betrokken buur brengen we dit graag even onder de aandacht.

Het bijzonder visueel spektakel, naar het script van Benjamin Sercu, vertelt het verhaal van Miel die gek is op gamen. Zo erg dat hij op een dag wordt meegezogen in zijn spel ‘Tresoria’. Spanning en uitdaging staan hem te wachten in een nieuwe wereld met piraten. Is dit een gewoon spel of wordt het een gevaarlijk avontuur? Houdt Miel nog voldoende levens over om weg te komen of raakt hij voor altijd verstrikt in het spel?


De voorstelling duurt 50 min., is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en genietbaar voor de hele familie. Een ticket kost €5,00. Meer info op http://www.draadpoppentheater.be.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245