top of page

Uitbreiding Algemene Vergadering

Om zich nog actiever in netwerkvorming met het welzijnswerk en de ruimere samenleving te kunnen engageren, wordt de Algemene Vergadering van de vzw uitgebreid met vier nieuwe leden.

Op 16/06/2017 stelde voorzitter Bernard Camerlynck met gepaste trots de nieuwe leden voor : Eddy Brouckaert (directeur op rust Roularta Media Groep) , Philippe Hanssens (Hanssens Telecom), Sebastiaan Vanneste (project manager) en Johan Vergote (uitgeverij Bibliodroom).


Samen met Filip Camerlynck, Ludo Camerlynck, Jan Carlier, Arnold Deceuninck, Caroline Flipts, Johan Leenknecht, Paul Nieuwdorp, Guy Piette, Jan Sercu, Jozef Thierry, Betsy Van Liefde, Marc Vermeulen en de voorzitter telt de Algemene Vergadering van de vzw voortaan dus 17 leden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page