Champagneactie

Vzw Onze Kinderen weet zich gelukkig met het de vele sponsors die haar werking op allerlei manieren ondersteunen. Zo ook Rotary Roeselare Mercurius dat een groot deel van de opbrengst van hun jaarlijkse champagne-verkoop dit jaar schenkt aan onze vzw.

Uit de actiefolder :

'De champagneactie staat in het teken van kwetsbare kinderen. Een groot deel van de opbrengst gaat naar La Trao, een project van Onze Kinderen te Rumbeke. Onze Kinderen is een instelling die hulpverlening organiseert voor kwetsbare gezinnen met een meer-voudige problematiek.

La Trao is een schitterend project waarbij mensen uit een kwetsbaar gezin samen op reis gaan, in duo, 8 dagen lang, de klok rond, om een eerder conflictueuze slechte relatie een positieve wending te geven. De deelnemers krijgen iedere dag een bed om te slapen, voldoende geld om geen honger te lijden en de plicht om elke dag met een coach een gesprek te hebben. Ze weten niet waar ze naar toe vertrekken, ze krijgen geen inhoud van het programma en ze kunnen onderweg niet afhaken of terugkeren.'

Meer info over de champagne-actie en online bestellen : www.champagneactie.be

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245