K'wist het (niet)

Op 17 november vormde zaal 'den Akker' in Hooglede voor de zevende opeenvolgende keer het decor voor de jaarlijkse 'alround kwis' van afdeling de Tuba. Het team van het dagcentrum voor gezinnen met adolescenten uit de Adriaan Willaertstraat in Roeselare tekende naar goeie gewoonte voor een vlekkeloze organisatie.

Met bijna 120 waren ze, collega's van binnen en buiten de organisatie, familie, vrienden en sympathisanten, verdeeld over 24 ploegen met tong-brekende namen. Gedurende drie uur bogen zich over en vergaapten zich aan een bonte mengeling van eenvoudige en minder voor de hand liggende vragen. Ook deze keer was de rangschikking volledig ondergeschikt aan de fijne sfeer.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245