De warmste oproepen

December is traditiegetrouw de maand waarin velen onder ons zich op een hartverwarmende manier inzetten voor het goede doel. Twee afdelingen van Onze Kinderen doen een warme oproep en bieden u elk een concreet project aan.

Twee Jaspers en een Toon fietsen op 30 december van Brussel naar Roeselare. Weer of geen weer, elke trap van de 150 kilometer brengt hen dichter bij het doel : geld inzamelen voor het organiseren van creatieve ateliers voor kansarme jongeren van trajectbegeleiding Log-in (Leliestraat 10, Roeselare). Sponsoring per afgelegde kilometer kan via 0497/26.26.76 (Jasper)


Chantal Vandenberghe, vrijwilligster binnen Onze Kinderen, verkoopt snoepzakjes aan €3,00/stuk. De opbrengst gaat naar de vakantiewerking van leefgroep 'tHofke. Deze afdeling in Rumbeke organiseert langverblijf voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. Bestellen kan per mail via Vandenberghe.mestdagh@telenet.be

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245