top of page

De warmste oproepen

December is traditiegetrouw de maand waarin velen onder ons zich op een hartverwarmende manier inzetten voor het goede doel. Twee afdelingen van Onze Kinderen doen een warme oproep en bieden u elk een concreet project aan.

Twee Jaspers en een Toon fietsen op 30 december van Brussel naar Roeselare. Weer of geen weer, elke trap van de 150 kilometer brengt hen dichter bij het doel : geld inzamelen voor het organiseren van creatieve ateliers voor kansarme jongeren van trajectbegeleiding Log-in (Leliestraat 10, Roeselare). Sponsoring per afgelegde kilometer kan via 0497/26.26.76 (Jasper)


Chantal Vandenberghe, vrijwilligster binnen Onze Kinderen, verkoopt snoepzakjes aan €3,00/stuk. De opbrengst gaat naar de vakantiewerking van leefgroep 'tHofke. Deze afdeling in Rumbeke organiseert langverblijf voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. Bestellen kan per mail via Vandenberghe.mestdagh@telenet.be

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page