top of page

Honderd Heerlijke Roeselarenaars

Op 1 december verscheen 'Honderd Heerlijke Roeselarenaars'. Dit boek werd samengesteld in opdracht van de Gilde der Erepoorters en uitgegeven door uitgeverij Bibliodroom. De opbrengst van het boek gaat onder meer naar het kunstproject van Onze Kinderen, waarbij jongeren uit de Bijzondere Jeugdzorg de kans krijgen om -samen met een kunstenaar- hun visie op het leven en op de toekomst uit te drukken in een kunstwerk.

Uit de promotiefolder:

Het boek 'Honderd Heerlijke Roeselarenaars' typeert honderd figuren die zich tot ver buiten de stadsgrenzen hebben laten opmerken. Sommigen zijn naast Bekende Roeselarenaar intussen Bekende Vlaming, anderen zijn in alle stilte met heel opmerkelijke zaken bezig, soms langs de andere kant van de wereld.

Het boek is het eerste deel in een drieluik rond Roeselarenaars. De opbrengst van het boek gaat naar 2 goede doelen: het kunstproject van Onze Kinderen en het Mannahuis.

In het boek zijn ook 4 bestuurders van vzw Onze Kinderen opgenomen: Bernard Camerlynck, Arnold Deceuninck, Caroline Flipts en Johan Leenknecht. Bij deze een gelegenheid om hen op een andere manier te leren kennen.


Het boek kost 26,95 euro en is verkrijgbaar bij : - kledingzaak Deleye - Standaard Boekhandel - De Zondvloed - Bloemen Sofie - Roularta. Van 2 tot 31 december loopt een tentoonstelling van alle foto's bij Deleye - BeKult (Brugsesteenweg 530, Roeselare).

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page