Nieuwe cliënttoepassing

ITAF ontwikkelde voor Onze Kinderen een cliëntdatabase die ons toelaat onze cliëntdossiers op een vlotte en efficiënte manier te beheren. Deze nieuwe toepassing werd in gebruik genomen op 1 januari 2018.

Het cliëntregistratiesysteem biedt de mogelijkheid om alle informatie betreffende de cliënt te registreren en vlot op te zoeken. Dankzij het dagboeksysteem kan elk relevant item in een begeleidingstraject geregistreerd en bijgehouden worden. Een bijkomend voordeel van de nieuwe toepassing is de optie om specifieke cliënten te volgen en meldingen te ontvangen van specifieke cliëntupdates. De nieuwe toepassing is verder een hulpmiddel bij het uitvoeren van diverse administratieve taken en laat toe om rapporten te trekken die van belang zijn voor de organisatie.

Tags:

Uitgelichte berichten