la mama

TCK de Komma pakt op 14/04 uit met een nieuw initiatief : een moedergroep voor jonge moeders in begeleiding. Een uitstap naar Plopsaland is de ijsbreker, daarna wordt het jaarprogramma samengesteld op basis van vragen en thema’s die de jonge moeders zelf aanbrengen.


Begeleide jonge moeders die met vragen zitten, weten lang niet altijd waarheen. Vaak vinden ze geen aansluiting bij bestaande groepen, waar deelnemers ouder zijn en/of een andere achtergrond hebben. Ze missen ook dikwijls een eigen moeder die hen kan ondersteunen of aan wie ze de vragen kunnen stellen. Daarnaast verliezen ze veelal nog eens het contact met de vriendengroep en de leeftijdsgenoten, omdat ze zich plots in een levensfase bevinden waarin shoppen, uitgaan en schoollopen niet meer zo vanzelfsprekend zijn.


De nieuwe moedergroep wil hen ondersteunen door hen in contact te brengen met leeftijds- en lotgenoten. Ze wil hen de kans bieden om vragen te stellen aan andere jonge moeders, gelijkaardige ervaringen met elkaar te delen via rechtstreeks contact, sms en/of facebook.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245