Nieuwe stille kracht in het Binnenhof

Sedert januari verwelkomen we op onze site een nieuwe huurder op he Binnenhof : de Tai Chi groep van Marc Deforche. Gedurende 30 sessies per jaar op donderdagavond kan elkeen zich de bewegingen en filosofie van deze eigen maken.

‘Tai Chi is een methode om harmonie te brengen in zichzelf, de medemens en de omgeving door het ontwikkelen van een interne kracht en sensitiviteit. Na intense trainingen worden deelnemers extern ontspannen, terwijl ze zich intern sterk en harmonieus voelen’, zo zegt de brochure.

Meer inlichtingen op www.taichi.be, info@taichi.be en bij oprichter en lesgever Marc Deforche op 051/40.57.34.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245