top of page

Alles liep op wieltjes ...

Op 18 april nam het houtateljee, onderdeel van de ateljee-werking van Onze Kinderen, deel aan de buitenspeeldag van stad Roeselare. Op het stationsplein 'liep alles op wieltjes', meer bepaald in zelfgemaakte zeepkisten ...

De ateljee-werking wil cliënten door samenwerking en ontmoeting en dit buiten het kader van de traditionele hulpverlening, zowel praktische als andere vaardigheden bijbrengen. Enkele vaste items vinden op woensdagnamiddag plaats, zoals hout-, fiets- en crea-ateljee. Daarnaast zijn er occasionele activiteiten die wisselend zijn van inhoud en tijdstip. Ook ouders en vrijwilligers steken vaak een handje toe.


Aan de buitenspeeldag namen kinderen en jongeren deel van leefgroep de Tremel en dagcentrum de Tuba.


Meer informatie over de ateljeewerking vind je via deze link.
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page