top of page

La Trao on the move

Congruent met de eigen visie is er op La Trao, de ondersteuningsmodule van vzw Onze Kinderen, altijd wel beweging. De vijfde editie van La Trao Classic is amper afgesloten en nu volgt de lancering van de nieuwe formule La Trao Xtra.

Van 6 tot 13 april trokken vier duo's op 'roadtrip' door de grensstreek tussen Ierland en Noord-Ierland. Elk duo volgde een eigen route van fietsen, wandelen, openbaar vervoer en liften. Iedere avond volgde een coaching gesprek waarin de opgedane ervaringen werden teruggekoppeld aan de vooraf opgestelde doelstellingen van het duo in kwestie.

Herbeleef dit avontuur in 19 blogartikelen via deze link.

La Trao Xtra is een time-out aanbod in Portugal voor jongeren en jong-volwassenen vanaf 16 jaar. Bedoeling is dat men gedurende 4 tot 6 weken gaat werken op een quinta in Portugal en dit in uiterst eenvoudige omstandigheden. Coaching en ondersteuning gebeurt online via Skype. In eerste instantie is dit aanbod enkel voor cliënten uit onze vzw. Na enkele try-outs wordt het programma later ook opengesteld voor cliënten van andere diensten. Meer info over het La Trao Xtra lees je via deze link.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page