Past(d)a ?

Log-In, centrum voor trajectbegeleiding, nodigt iedereen uit voor hun pastakaarting op vrijdag 27 april 2018. De kaarting vindt plaats in zaal OCAR te Rumbeke. Kaarten zijn te koop aan de prijs van €1,5.

Log-In wil jongeren uit de Bijzondere Jeugdzorg en de maatschappij samenbrengen in één positief verhaal. Naast de dagelijkse werking organiseren ze daarom elk jaar een aantal projecten waarin jongeren hun eigen krachten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ook dit jaar staan er enkele projecten gepland zoals een buurtfeest, een buitenlands project, ervaringsgerichte weekends, een werkweek in Dranouter, enz.


Wie hun werking wil ondersteunen is van harte welkom op de pasta-kaarting. Ook met de aankoop van een steunkaart help je hen om hun plannen te realiseren.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245