top of page

Sporten aan de kust

Dankzij het aanbod van Kiwanis kon Ambulante Jeugdhulp Tielt tijdens de voorbije paasvakantie opnieuw vijf kinderen aan de Belgische kust laten genieten van een sport- & belevingskamp.

Kiwanis West-Vlaanderen organiseert al 27 jaar sportkampen voor West-Vlaamse kinderen voor een wie een sportkamp financieel moeilijk haalbaar is. Op en rond het domein J-Club in De Panne werden dans, basketbal, volleybal, boogschieten en muurklimmen als activiteiten aangeboden.


Ambulante Jeugdhulp Tielt, voorheen Oikonde Tielt, maakt al vele jaren gebruik van deze kans om kinderen uit cliëntgezinnen een boeiende vakantieweek te bezorgen. Het team van AJHT waardeert dan ook ten zeerste deze manier van ‘serving the children of the world’!
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page