top of page

Voorbij maar niet vergeten

Op 14 april vond in de Tuinzaal van de DkS de vijfde reünie plaats voor oud-cliënten en opvoeders van vzw Onze Kinderen. De zowat honderd deelnemers kwamen van heinde en ver om herinneringen en anekdotes met elkaar uit te wisselen.

Sociale media kunnen een belangrijke hulp zijn bij het reactiveren van contacten die dreigen verloren te gaan. Enkele jaren geleden namen enkele oud-bewoners van vzw Onze Kinderen het initiatief om op die manier opnieuw contact te leggen met voormalige medebewoners. Met de stimulerende hulp van Willy Desmet, zelf ex-begeleider, resulteerde dit in 2012 in een eerste bijeenkomst binnen de muren van onze organisatie.

Tussen de deelnemers aan deze editie veel oud-cliënten met partner en kinderen. De oudste deelnemer verbleef in Onze Kinderen van 1953 tot 1962, de jongste deelnemer heeft Log-in pas heel recent verlaten. Een permanente fotoprojectie en een tiental fotoalbums stoffeerden de vele herinneringen die werden gedeeld.

Voor een volgende reünie willen de organisatoren zich vooral richten op het betrekken van meer oud-begeleid(st)ers.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page