top of page

De eerste keer

Directie, coördinatoren en stafleden van vzw Onze Kinderen kwamen vorige week twee dagen samen in het Oost-Vlaamse Schorisse om zich als team te beraden over een aantal beleidskwesties. Voorwaar, een primeur voor onze organisatie !

Natuurlijk is er intern regelmatig overleg voor wat betreft de dagdagelijkse werking. Het is echter voor het eerst dat er met deze ploeg een tweedaagse op locatie werd georganiseerd om, met de hulp van een externe procesbegeleider, expliciet stil te staan bij en na te denken over het heden en de toekomst van de organisatie.

De oogst op inhoudelijk en groepsdynamisch vlak bleek zondermeer aanzienlijk . In die mate dat een vervolgeditie in de toekomst zeker tot de mogelijkheden hoort.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page