top of page

Klaar ?

De sponsortocht van Philippe Malysse naar Compostella ter ondersteuning van La Trao nadert met rasse schreden. Op vrijdag 8 juni vulde de Foyer van Knack Roeselare zich met meer dan 200 sympathisanten van dit initiatief.

Mocht iemand er nog aan twijfelen : er is geen weg meer terug ! Ruim vijftig dagen voor het vertrek kwamen een ruime schare familie, vrienden, kennissen en sponsors Philippe en tochtgenoot Jozef een hart onder de riem steken. Er werd gegeten & gedronken en gelachen bij een optreden van standup comedian Joost Van Hyfte. Dit alles aan elkaar gepraat door Marlène de Wouters. Kortom, het was er aangenaam vertoeven.


Ondertussen tellen we verder af naar het startschot op 1 augustus. Afspraak om u op de markt van Deerlijk. Wie Philippe en Jozef graag mee fietsend wil uitwuiven, geef ons een seintje.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page