top of page

Dringend gezocht : vervoervrijwilligers !

Bent u op zoek naar een activiteit waar u zowel rechtstreeks contact hebt met kinderen & jongeren en effectief iets nuttigs kan betekenen voor onze dienstverlening ? Dan is onderstaand aanbod voor u ongetwijfeld interessant!

Kinderen en jongeren uit onze voorziening zijn dikwijls actief buiten de muren van de leefgroep, zowel voor hobby's als voor extra ondersteuning (revalidatiecentra, doktersbezoeken, enz.). Begeleiders komen tijd en handen tekort om ook in deze noden te kunnen voorzien.


Daarom zijn we dringend op zoek naar extra vrijwilligers die op regelmatige basis kunnen instaan voor het vervoer van en naar deze activiteiten, hoofdzakelijk buiten de schooluren en vooral in de regio Roeselare. U kunt meestal de baan op met een wagen van de voorziening en geniet daarbij uiteraard van een vrijwilligersverzekering. Bovendien maakt u aldus deel uit van onze equipe vrijwilligers, die minstens éénmaal per jaar samenkomt voor een gezamenlijke activiteit.

Interesse ? Neem contact met Greta Bulckaert (verantwoordelijke vrijwilligerswerking) op het nummer 51/22.21.44.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page