top of page

Eilandvaarders zwermen uit !

Na de schitterende apotheose van ons kunstproject eind juni op het stationsplein beginnen de kunstwerken afzonderlijk of samen aan hun reis naar betekenis. Zo werden enkele creaties vorig weekend opgenomen in het labyrint van Tuin Der Lusten, het sociaal-artistieke belevingsproject op de Onze Lieve Vrouwmarkt in Roeselare.

Verandering van spijs doet eten, verandering van context doet verwonderen. Zo blijkt. Maar één zwaluw maakt nog de lente niet. Ook de schorpioen die in samenwerking met Maarten Schaubroeck geconstrueerd werd, krijgt een nieuwe thuishaven. De driehonderd kilogram zware stalen kolos werd met een speciaal transport (diervriendelijk uiteraard) overgebracht naar de Blinde-Rodenbachstraat 23, waar hij nog even wacht op een permanente rustplaats. Reflecterend op een sokkel boven de waterspiegel van de vijver, vredig soezend in de schaduw van de knotwilgen of klauterend tegen de gevel van De Kleine Stooringhe ? Wie zal het zeggen? Stay tuned for more updates!Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page