top of page

Specifieke collega gezocht

Gezien de overheid er al enige tijd een kwalijke gewoonte van lijkt te maken om de werkingsbudgetten van organisaties in de Jeugdzorg niet langer te indexeren, groeit de noodzaak om zich op een structurele manier te verzekeren van extra financiering. Onze vzw gaat dan ook resoluut op zoek naar een witte merel die zich fulltime op deze taak zal focussen.

Door de vierde opeenvolgende indexsprong misloopt onze vzw het niet onaardige bedrag van zo'n 100.000 euro per jaar. Teveel dus om nog langer de kat uit de boom te kijken. Dankzij de onvolprezen inzet van afdelingen en individuen in hun nimmer aflatende speurtocht naar sponsors, slagen we er tot op heden in om de schade te beperken. Maar dit kost veel tijd. Begeleidingstijd die op die manier niet rechtstreeks kan aangewend worden voor onze cliënten.


Daarom wordt het kader straks uitgebreid met een nieuwe collega. Van deze persoon wordt verwacht dat hij/zij op een professionele manier de cultuur van onze vzw op de kaart weet te zetten. Hierbij kan hij/zij alvast gebruik maken van het grote netwerk dat onze organisatie de voorbije decennia heeft opgebouwd, zowel binnen de sociale sector als ver daarbuiten.


De vacature is te raadplegen via deze link.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page