Habemus collegam

Of er ook echt witte rook uit de schouw van vzw Onze Kinderen gedwarreld kwam, kunnen we niet met zekerheid beweren. Maar tevredenheid is er in ieder geval wel nu de vacature voor stafmedewerker fondsenwerving effectief is ingevuld.

Onze nieuwe collega luistert naar de naam Jean-Marc Mullie. Hij is 48 jaar oud en woont in Anzegem. Als licentiaat Medisch Sociale Wetenschappen deed hij eerder ervaring op als directeur R.V.T., fondsenwerver voor de Stichting Tegen Kanker en als lesgever aan VIVES, in combinatie met een job binnen Zorglab.


Vanaf 1 januari wacht hem de uitdaging om de fondsenwerving voor onze vzw te coördineren en verder uit te bouwen. We wensen Jean Marc alvast van harte welkom.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245