top of page

Graag uw aandacht voor : Telex !

Volgens art. 28 van het Kinderrechtenverdrag heeft elk kind recht op onderwijs. Telex, een gloednieuw project van vzw Onze Kinderen in samenwerking met Groep Intro, grijpt in wanneer voor adolescente jongeren dat leerrecht in het gedrang komt.


Telex wil een zinvolle dagbesteding organiseren met jongeren die op dat moment om diverse redenen niet naar school gaan en met de ‘gewone' middelen (een duwtje in de rug, een fikse aanmoediging, een ernstig gesprek, een sanctie) niet meer in beweging te krijgen zijn.


Samen met de jongeren gaan ze op zoek naar wat hen motiveert en in beweging brengt, om van daaruit te werken aan een nieuwe, positieve verbinding met anderen en de samenleving. De centrale doelstelling is dat alle deelnemers het gevoel hebben dat hun dagbesteding zinvol is en dat ze hieraan actief hebben bijgedragen.


Meer info is telefonisch te verkrijgen bij Peter en Tiffany (0472/222063). Telex is elke schoolweek open op dinsdag en donderdag tussen 9 en 16u.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page