Academie for Life

De Warmste Week beperkt zich al lang niet meer tot de week voor Kerstmis. Reeds anderhalve maand geleden sloegen de academies voor Beeld, Muziek en Woord van de stad Menen met 'Academie for Life' de handen in elkaar. En Ambulante Jeugdhulp Menen (dagcentra Delta en de Tamboer) wist zich het goede doel.

Op 10 november was er traag tot stilstaand verkeer langs de Waalvest te Menen. In cultureel centrum de Steiger kon men immers terecht voor een tentoonstelling, korte concerten en een fotosessie. Daarnaast was er een veiling van kunstwerken, verkoop van postkaarten en lino's en kon men ter plaatse een portret laten tekenen of een persoonlijk gedicht laten schrijven. Allemaal ten voordele van het goede doel.


Dagcentra Delta en de Tamboer mochten gisteren maar wat graag een cheque in ontvangst nemen van net geen 4.000 euro.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245