Personeelsvergadering

Op maandag 18 februari vond onze jaarlijkse personeelsvergadering plaats. Op de goedgevulde agenda stonden o.a. de missie & visie 2.0 van onze organisatie, een nieuwe personeelsfunctie, twee nieuwe initiatieven en een naamsverandering. Aan variatie geen gebrek, aldus.

In de categorie 'nieuw' verscheen reeds eerder een blogartikel over de nieuwe personeelsfunctie (klik hier), evenals voor de nieuwe initiatieven Telex (klik hier) en eTap (klik hier). Voor de Missie & Visie 2.0 verwijzen we naar de vernieuwde pagina (klik hier).


De vergadering werd afgerond met een lekkere paella, een drankje en veel aangename babbels.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245