top of page

Time-out

Samen staan we sterk(er) ! Niemand die dit zal betwijfelen. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar ook over organisatiegrenzen heen.

Soms loopt het al eens moeilijk in een begeleiding. Soms ook al eens héél erg moeilijk. Wanneer alle interne opties zijn uitgeput, kan het helpend zijn om even een pauze in te lassen. Dit geeft nieuwe zuurstof, zowel aan de cliënt als aan de hulpverlener.

In deze optiek heeft onze vzw een samenwerkingsverband ondertekend met een zestal andere organisaties Bijzonder Jeugdzorg in Zuid-West-Vlaanderen, met name De Korf, De Loods, O2, De Walhoeve, Oranjehuis en Home Bethanie.


Dit convenant maakt het mogelijk dat jongeren voor korte duur onderling op time out kunnen, wanneer het even niet meer lukt en er geen mogelijkheden meer zijn binnen de eigen organisatie.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page