Tweede etappe D.C.S.-Tour

Vorig jaar zorgden directie, coördinatoren en staf voor een primeur, door zich voor het eerst als groep twee dagen op locatie te buigen over een aantal beleidskwesties. Begin mei 2019 kreeg dit initiatief een vervolg.

Het Bosgat in Schorisse was wederom het decor voor een tweedaagse vol noeste arbeid en informeel contact. Onder de deskundige supervisie van een externe procesbegeleider werd deze keer vooral aandacht besteed aan het thema leiderschap.


Een onderwerp dat zich natuurlijk vooral manifesteert in het dagelijks handelen, eerder dan zich louter theoretisch te laten benaderen. Het is de bedoeling dat alle beschouwingen leiden tot een coherente leiderschapsstijl, die aansluit bij de eerder dit jaar uitgewerkte algemene visie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245