Log-In kunst

Enkele jongeren uit Log-In hebben zich vereeuwigd in de kunst : samen mochten ze een kleurrijk grafiti kunstwerk maken voor het Ibis Hotel in Blankenberge.

Onder leiding van de Oostendse streetartist Siegfried Vynck kregen ze vooraf de kneepjes van het vak aangeleerd. Daarna mochten ze helemaal losgaan op vijf kunstwerken van 1,20 m op 1,20 m. Als kleuren kozen ze vooral voor oranje en appelblauw zeegroen.


'Het kunstwerk zal de hotelgasten verwelkomen en als uithangbord fungeren van ons Ibis Hotel in Blankenberge', aldus Michaël Gyselinck van Chateau Residenties Projectontwikkeling, die daarnaast ook nog eens 25.000 euro schonk aan onze vzw.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245