top of page

Tweede etappe D.C.S.-Tour

Vorig jaar zorgden directie, coördinatoren en staf voor een primeur, door zich voor het eerst als groep twee dagen op locatie te buigen over een aantal beleidskwesties. Begin mei 2019 kreeg dit initiatief een vervolg.

Het Bosgat in Schorisse was wederom het decor voor een tweedaagse vol noeste arbeid en informeel contact. Onder de deskundige supervisie van een externe procesbegeleider werd deze keer vooral aandacht besteed aan het thema leiderschap.


Een onderwerp dat zich natuurlijk vooral manifesteert in het dagelijks handelen, eerder dan zich louter theoretisch te laten benaderen. Het is de bedoeling dat alle beschouwingen leiden tot een coherente leiderschapsstijl, die aansluit bij de eerder dit jaar uitgewerkte algemene visie.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page