Een frisse start

Onze vzw komt uit een bewogen periode. Wie ook maar enigszins betrokken is op onze organisatie hoeft er wellicht geen tekening bij. De opstart van een nieuw werkjaar leek een uitgelezen moment om nog heel even stil te staan en daarna weer heel bewust vooruit te kijken.

Op maandag 23 september werden alle medewerkers daarom uitgenodigd voor een ontbijt in de Tuinzaal. Vrijblijvend. Op de agenda geen lange speeches of hoogdravende verklaringen, maar vooral tijd en plaats voor ontmoeting. Een aanbod waar heel wat collega's op in gingen. De kracht van een organisatie zit in zijn medewerkers, zo blijkt nog maar eens.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245