Kijk, maar vooral ren !

Zondag ll. waren we toe aan de tweede van een reeks van vijf activiteiten, georganiseerd door Hotel Mercure naar aanleiding van hun vijfjarig bestaan. Als één van de vijf locale goede doelen mochten we met de vzw een inforuimte aankleden binnen het kader van de Open-hotel dag.

Honderden nieuwsgierigen namen een kijkje achter de schermen van het hotel, genoten van de animatie en maakten kennis met de vijf goede doelen die het hotel in de schijnwerpers zet : vzw Onze Kinderen, Kloen, het Mannahuis, Televestiaire en de Rode Lopers.

Het derde evenement vindt plaats op zondag 3 november, met name de eerste Mercure Halloween Run. Volwassenen kunnen kiezen uit een afstand van 5 km of 10 km, met resp. start om 9u30 of 10u30. Kinderen starten om 12u00 voor de halve km en om 12u15 voor de volledige km. Verder is er heel wat randanimatie voorzien, foodtrucks, en ... een gratis hotelovernachting voor wie opdaagt in de meest originele outfit. Deelnameprijs t.v.v. de goede doelen is in voorverkoop 3 euro voor kids en 10 euro voor volwassenen, ter plaatse betaal je 5 euro als kind en 12 euro als volwassene.


Op 15 november volgt dan de verkoop van vijf meter taart, goed voor zo’n driehonderd stukken. Het feestprogramma eindigt tenslotte met een gala-avond als vijfde activiteit op 13 december.


Uitgelichte berichten