top of page

Telex 2.0

Na een eerste experimenteel jaar is Telex, het dagbestedingsproject voor jongeren die dreigen de verbinding met school, hun omgeving en/of zichzelf te verliezen, opnieuw opgestart. De joint-venture van Groep Intro, vzw Onze Kinderen en 't Hope/Jakkedoe zocht en vond op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt nr. 38 een gloednieuwe stek.

Een nieuwe locatie, met dank aan stad Roeselare en vzw Inval, en twee nieuwe enthousiaste medewerkers Dimitri & Gust: Telex 2.0 is er helemaal klaar voor !

Op dinsdag en donderdag kunnen jongeren van de scholengroepen St.Michiel en Mandel & Leie er tussen 9u en 16u terecht voor een zinvolle dagbesteding : een zoektocht via allerhande ateliers naar wat hen motiveert en in beweging brengt. De minimum leeftijd is 14 jaar. Aanmelden kan via het C.L.B. of telexroeselare@gmail.com.


Nieuwsgierig ? Op vrijdag 8 november is er vanaf 13u30 'instuif'. Alle geïnteresseerden zijn welkom !
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page