de Warmste Wine

Lang leve de Warmste Week ! Dit hartverwarmend initiatief stelt immers opnieuw een project van onze vzw voorop als goede doel. Deze keer gaat de opbrengst van de wijnverkoop van Deltalight, marktleider en trendsetter in architecturale verlichting uit Wevelgem, integraal naar de uitbouw van een gezinsstudio voor onze cliënten.

Gezien het succes van de contextruimte, een plaats waar ouders en kinderen met enige privacy wat tijd samen kunnen doorbrengen voor zij die dit thuis om diverse redenen niet kunnen, kijken we uit naar uitbreiding. We denken aan een wooncontainer of het ombouwen van een bestaand gebouw tot een kleine appartementje of gezellige studio. Op die manier zouden we sommige gezinnen de mogelijkheid kunnen bieden om te overnachten in de nabijheid van begeleiders, als extra stap in het ondersteunen van ouders en kinderen om opnieuw beter te kunnen samenleven.


Wie ons project wil steunen kan dit o.a. door online wijn te bestellen via deze link : www.warmstewine.be.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245