top of page

Onze Trooper droom

Via de tofste Trooper droom lanceert onze vzw zijn eigen droom :

preventieve rustplekken voor jonge kinderen in langdurig verblijf door een moeilijke thuissituatie. Om dit project te kunnen realiseren zijn er twee wegen : uitgekozen worden door een jury of ... de meeste online stemmen halen. Mogen wij daarvoor bij jou aankloppen ?

Uitwegen op maat voor jongeren die jaren in een leefgroep verblijven : een moestuin, een houtatelier, een dramaruimte, een stille ruimte, enz. Rustplekken op verdriet, kwaadheid, eenzaamheid of gemis een plek te geven. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en op zoek kunnen gaan naar eigen oplossingen. Het is een droom waar wij honderd procent voor willen gaan.


Jij kunt onze droom helpen realiseren door op ons project te stemmen via deze link. En als je hiervoor ook nog anderen kunt warm maken, dan ... is dat méér dan we durven dromen. Bedankt, alvast.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page