top of page

Vrijwilligers aan de slag

Vrijwilligerswerk neemt een belangrijke plaats in binnen onze werking. Niet enkel voor het invullen van praktische noden, maar al evenzeer voor het enthousiasmeren middels kennis en vaardigheden. Zo leidden Nikki en Maggie onlangs een ateljee in leefgroep Etap.

Twee jongeren getuigen :

'Tijdens de herfstvakantie kwam Nikki langs in eTap om ons te leren breien en haken. Om te beginnen mocht iedereen een mooi zelfgehaakt tasje uitkiezen. Nikki had ook nog zelfgehaakte poppen meegebracht voor eTap! Daarna zijn we dan aan het werk gegaan. Sommigen van ons gingen haken en anderen leerden breien. Nikki hielp ons wanneer het ons niet goed lukte en toonde dan hoe we het beter konden doen. Het was super tof en hebben veel geleerd. We kijken nu al uit naar de volgende keer dat Nikie & Maggie komen!'

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page