Waarden & beleg

Eind vorige maand werden de eerste tastbare resultaten van het Xplo overleg voorgelegd aan onze collega's. Een korte oplijsting van fundamentele waarden die als referentiekader zal dienen voor de toekomstige samenwerking.

Een mooie opkomst voor deze werklunch op vrijwillige basis. Zowat 25 personen, vooral anciens, maar toch hier en daar ook wat jongere gezichten. Op de agenda niet zozeer het passief aanhoren van tekst en uitleg, maar wel in kleinere groepjes zelf actief aan de slag gaan. De opdracht was tweeërlei : konden de eigen waarden (groen) opgehangen worden aan het aangereikte kader en waar situeerden zich nog eventuele tekorten (rood) ? Het aantal groene post-its overtrof het aantal rode in veelvoud.


Na de zelf meegebrachte lunch was er tenslotte nog een ruimte voor vraag en antwoord.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245