top of page

Kakelvers : een PR team

Eigenlijk is het zelfs nog te vroeg om al te spreken over de kerstman, laat staan over (verse) paaskuikens. En toch : bij deze melden wij u de blijde geboorte van een public relations team in onze organisatie ...

Met deze groep willen we een correct beeld uitdragen van onze vzw als een moderne, dynamische en professionele organisatie die hulpverlening organiseert voor gezinnen, in overleg met cliënten & partners en met respect voor diversiteit en pluralisme.


Tot het takenpakket van het team behoren het introduceren en consequent hanteren van een nieuw te ontwikkelen huisstijl, het creëren en aanpassen van promotiemateriaal, het aanzwengelen en opvolgen van sponsordossiers, de redactie van website & sociale media en de vertegenwoordiging op scholen & evenementen.

Dit alles bij voorkeur in een ondersteunende en waar nodig in een uitvoerende rol.


De PR groep is zowel voor collega's als voor externen rechtstreeks bereikbaar via redactie@vzw-ok.be.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page