top of page

Vrijwillige bijeenkomst

Naar goede gewoonte nodigden we vorige week de groep vrijwilligers uit, als dank voor hun inzet tijdens het voorbije jaar. Op de agenda zowel denk- als doe-opdrachten. Afsluiten deden we met oog voor plezier en verbinding.

Twaalf van de achttien vrijwilligers tekenden present. Sommigen onder hen zetten zich reeds geruime tijd in voor de ateljeewerking of voor la Trao, anderen doen vervoer, ondersteunen werkingen zoals een dagcentrum of leefgroep of zijn zelf opvanggezin.


Dit jaar zorgde La Trao voor het luikje groepsbinding en kennismaking, waardoor het ijs als snel was gebroken. Dat effende het pad voor een uitwisseling over de krachten en de verbetermogelijkheden die men ervaart als vrijwilliger in onze organisatie.

Na het inhoudelijk stuk zorgde een initiatie volksdansen voor heel wat actie en plezier bij onze enthousiaste groep vrijwilligers ! Ter afronding gingen we samen eten bij El Greco, waar er nog tot in de late uurtjes werd gelachen en gepraat.

Dank aan alle werkingen die er mee helpen voor zorgen dat vrijwilligers hun steentje kunnen bijdragen in een aangename sfeer!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page