top of page

Cheeeeese !

Waarschijnlijk een primeur binnen de vzw : een groepsfoto. Zo niet, dan is de vorige toch al héél erg vergeeld en vooral heel erg vermist geraakt. De personeelsbijeenkomst van maandag jl. vormde een prima aanleiding, voor wat straks mogelijks een mooie jaarlijkse traditie wordt ...

Het begon veelbelovend met een speeddate. Niet eens zo gek, zo bleek nog maar eens, in een organisatie met meer dan 130 collega's. Het geproduceerde aantal decibels liet meteen het beste vermoeden.

Daarna een stevige blok informatie, zowel vanuit de achteruitkijkspiegel als met de blik op de toekomst. Verschillende thema's, verschillende mensen, verschillende stijlen en verschillende stemmen. Boeiend en afwisselend, dus.

Afronden deden we met het nemen van de groepsfoto, gevolgd door een receptie en een muzikale burgerlunch.

Méér moet dat niet zijn.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page