Rots & Water

Na de positieve ervaring met de workshop van Nele De Backer tijdens La Trao Classic 2019 in Spanje, nodigden we vijf duo's van cliënten uit voor twee avondsessies Rots & Water. Elke duo bestond uit een jongere tussen 10 en 14 jaar, samen met een contextfiguur.

Via spel en korte zelfverdedigingsoefeningen ontdekten de deelnemers elkaars sterke kanten en elkaars valkuilen. Ze leerden ervaren hoe de ander handelt onder druk en hoe ze daar op een goede manier konden op inspelen. Tijdens de tweede sessie mocht ook de context- of individuele even aansluiten om zowel getuige te zijn van, als deel te hebben aan de actie en het plezier.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245