Interne solidariteit is top !

4 Apr 2020

Zoals in een andere artikel valt te lezen, prijzen we ons gelukkig om de vele steun die we van buitenaf mogen ontvangen. Maar daar blijft het evenwel niet bij. Ook intern is het duidelijk dat solidariteit binnen vzw Onze Kinderen geen loos begrip is.

Door de huidige maatregelen komt het accent van de werking grotendeels op de residentiële afdelingen te liggen. Kinderen verblijven momenteel 24u/24u en 7/7 in de leefgroepen. Er is dan ook meer personeel nodig om de werking vlot te laten rond draaien. 

Net dan is het fijn om zien hoe collega's uit de (semi)ambulante afdelingen spontaan hulp aanbieden. Naast hun eigen begeleidingswerk springen ze bij in de begeleiding van de groepen. Ook de crew van de ondersteuningsmodule, die La Trao Classic  noodgedwongen moest annuleren, organiseert korte activiteiten voor individuen en kleine groepjes kinderen en jongeren.

 

Het moge duidelijk zijn : heel vzw Onze Kinderen trekt aan één zeel !

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Met de fantastische steun van ...

April 4, 2020

1/5
Please reload

Recente berichten

May 23, 2020

May 23, 2020

April 4, 2020

April 4, 2020

April 4, 2020

April 4, 2020

February 21, 2020

February 21, 2020