top of page

Met de fantastische steun van ...

In tijden van Corona leert men zijn vrienden kennen. Voor velen stopt het echter niet bij woorden, zij voegen er ook nog eens daden aan toe. In deze bijzondere tijden krijgen we een welhaast onafgebroken stroom van steun aangeboden. Hartverwarmend ! Een bloemlezing.


Omdat de kinderen in de residentie door de veiligheidsmaatregelen niet langer bezoek kunnen ontvangen van hun ouders en ook niet zomaar even naar huis kunnen, moeten we op zoek naar andere manieren van contact tussen gezinsleden. Tal van initiatieven staan in de stijgers (Digital for Youth, Koning Boudewijnstichting,...), maar Kiwanis Roeselare Rodenbach zorgde ondertussen reeds voor tablets. Hierdoor kunnen zowel begeleiders als kinderen online videogesprekken hebben met de ouders.


Naast het opvolgen van de online schooltaken is het ook een voortdurende opdracht om de kinderen bezig te houden. Een tijdelijk springkasteel (i.s.m. O2 Wervik, en opnieuw gesponsord door Kiwanis Roeselare Rodenbach) en een uitgebreide ateljeewerking (dankzij Ladies Circle Roeselare) helpen ons al een heel eind vooruit.


En dan zijn er nog de extraatjes : maandag komt een frietkraam langs met verse frietjes en toebehoren (dankzij Johan V, Philippe M & Beste Frietjes) en op paaszondag komt de Paashaas (dankzij Vandelanotte en Libeert). Het laat zich raden dat beide initiatieven op luid applaus worden onthaald.


Aan alle sponsors : dank u wel !!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page