Nieuwe aanwinst voor het Atelier

In het wagenpark van onze VZW is een opvallende transfer doorgevoerd. Na jaren van trouwe dienst heeft de camionette van het Atelier zijn laatste rit gereden. De alom gekende witte Opel Movano is vervangen door een gele Renault Master.


Johan en Bart hebben de laadruimte omgetoverd tot een goed uitgeruste mobiele werkplaats. De beschermingspanelen werden geschilderd, de inrichtingsrekken werden getransfereerd en deze zijn nu aangevuld met een uitgebreid assortiment basismateriaal.


Zo is het Atelier terug goed uitgerust om herstellingen uit te voeren in de verschillende groepen!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

ontdek onze afdelingen

8800 Roeselare

Pp

draft

051 22 21 44

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
privacy.png

btw nr.  BE 0410 412 245