top of page

Vrijwilligers zijn goud waard

Als de medewerkers het kapitaal zijn van een organisatie, dan zijn de vrijwilligers ongetwijfeld de meerwaarde. Onbezoldigd, maar gedreven door enthousiasme en betrokkenheid, zorgen zij in de schaduw voor dat beetje extra.

05/03/20 :

Amandine en Veerle brengen enkele vriendinnen mee in twee volle vrijdagen een veertigtal gordijnen van eTap, 't Hofke en de Tremel te herstellen. De kamers zijn ’s nachts terug verduisterd en zorgen voor een betere nachtrust.


30/03/20 :

Om de veiligheid van onze medewerkers te verhogen scharen Frieda, Diethild en Amandine (uiteraard met respect voor social distancing) zich opnieuw achter hun naamachines, dit keer voor het maken van mondkapjes.


Tussendoor kwamen ook nog twee meldingen binnen van vrijwilligers, iemand uit het onderwijs en een opvoedster, die zich spontaan aanboden om bijstand te verlenen in de opvang en begeleiding van de kinderen en jongeren.

Aan alle vrijwilligers : een dikke merci !!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page