Acrobatie in Cornonatijden

Op dinsdag 28/04 trakteerde De Spil ons op eigen initiatief op een vermakelijk optreden van Zinzi en Evert-Jan. Door het druilerige weer werd het een thuismatch voor de acrobaten en mochten we mee op het podium van De kleine Stooringhe.

Dat deze twee lenige lichamen samenhokken onder één dak was al zeer snel duidelijk. Er waren weinig momenten waarbij de corona-afstand tussen hen wel gehanteerd werd. Klauterend, duikelend, hangend en springend werden twee lichamen één.


Het groteske spektakel was af te lezen in de mimiek van de kinderen en jongeren, die dit kronkelend streepje cultuur zichtbaar wisten te smaken. Zinzi die zich samen plooide in een houten box van amper een kubieke halve meter was dan weer de perfecte metafoor voor onze collectieve lockdown. Haar zijdenzachte stem tijdens het liedje ‘temptation’ deed ons dan weer dromen van ‘pre-en post- coronatijden.

Nog even volhouden!

Uitgelichte berichten