Een eigen 't bOetieKske

Onze vzw opent haar eigen boetiek ! Neen, niet in een winkelcentrum, maar netjes binnen de eigen muren. Evenmin met het oog op een lucratieve zijdelingse financiering van de werking, maar wel als een structureel resultaat van hartverwarmende solidariteit.

We prijzen ons maar wat gelukkig dat veel mensen al geruime tijd de weg vinden naar onze organisatie met kinderkledij dat niet langer wordt gedragen of speelgoed dat na sporadisch gebruik enkel nog wordt genegeerd. Wij ontvangen het met open armen.


Voortaan ligt en staat alles netjes getrieerd en uitgestald in 't bOetieKske, waar Conny op donderdag tussen 13u en 15u je wegwijs maakt en van kundig advies voorziet. Zowel residentiële als (semi-)ambulante cliënten kunnen er gratis terecht, samen met hun begeleid(st)er. Enkel op afspraak, welteverstaan.


Met dank aan alle gulle schenkers. Dat spreekt voor zich.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

vzw Onze Kinderen

Blinde-Rodenbachstraat 23

8800 Roeselare

051 22 21 44

Pp

draft

privacy.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

btw nr.  BE 0410 412 245