top of page

Een babbel met Rik van ’t Logistiek

Niets fijner dan werken in een verzorgde en goed gepoetste ruimte. Zeker in deze bijzondere tijden is het nog duidelijker hoe belangrijk de job van onze logistiek medewerkers is. Ze geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Op vrijdag 19 juni stonden de logistiek medewerkers centraal tijdens de dag van de poetshulp. Een ideaal moment voor een welgemeende merci. We spraken met Rik, dé man (en ook de enige) binnen het logistieke team.

'Na 22 jaar als zelfstandige met een eigen zaak zat ik na een zware operatie al een tijdje thuis. Via-via hoorde ik dat de vzw op zoek was naar logistiek personeel. Ik startte met het idee om hier een jaar te werken. Dat was 2012. En kijk, acht jaar later ben ik hier nog altijd!

Eigenlijk is het vrij eenvoudig : je doet je werk graag of niet. En ik doe mijn job erg graag. Zeker omwille van de sociale contacten, daar hou ik van. En met de mindere kanten leer je leven. Ik ben sowieso een persoon die van elke dag het beste wil maken. Ik kom dan ook steeds met een positieve ingesteldheid werken. Het zit ‘em in de kleine dingen. En als er daarnaast ook nog eens kan gelachen en gezeverd worden met de collega's, of zelfs al eens gedanst en gezongen tijdens een fijne teambuilding, dan hoor je mij zeker niet klagen ...'.


Rik is maar één van onze logistieke medewerkers. Langs deze weg willen we ook nog eens een dikke merci zeggen aan al onze logistiek medewerkers: Steffie, Fang, Olga, Charlotte, Muriel, Heidi, Conny, Marijke, Christine, Barbara, Chantal, Sofie, Fabienne, Maureen en Marleen. Dank je wel !

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page