top of page

Her-ademen

Kiwanis 1 Roeselare organiseert al vele jaren sportkampen voor West-Vlaamse kinderen, voor wie een sportkamp financieel moeilijk haalbaar is. Nadat Covid-19 tijdens de paasvakantie volop roet in het eten gooide, stelde Kiwanis 1 opnieuw alles in het werk om de geplande kampen in de grote vakantie toch te kunnen laten doorgaan.

Van 1 tot 4 juli worden op en rond het domein J-Club in De Panne dans, basketbal, volleybal, boogschieten en muurklimmen als activiteiten aangeboden. Een mooie kans om even te her-ademen na de voorbije lockdown.


De afdelingen Rafik en dagcentrum de Trompet kunnen hiermee aan zes kinderen een boeiende en sportieve week bezorgen. Of hoe Kiwanis zijn slogan 'serving the children of the world' weer volop waarmaakt !

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page