Vanuit je luie zetel

Tot vervelens toe, wellicht : sponsoring is broodnodig om de werking van onze vzw op een goeie manier te kunnen continueren! Maar daarom hoeft men niet voortdurend de bedelstaf te hanteren, stapels pannenkoeken te bakken of dikke projectdossiers te schrijven. Het kan allemaal veel eenvoudiger : zelfs vanuit de luie zetel ...

Hoezo ? Simpel.

Bij online bestellen, surf eerst naar de Trooperpagina van Onze Kinderen (www.trooper.be/onzekinderen). Héél veel kans dat het bedrijf waaraan je wil kopen op de lijst staat en dus op je aankoop een commissie schenkt aan vzw Onze Kinderen. Zomaar. Méér is het niet. Zoals gezegd, het kan vanuit je luie zetel.

Jouw geheugen laat je soms / dikwijls / omzeggens altijd (schrappen wat niet past) in de steek ?

Installeer Trooperbot (via www.trooper.be/trooperbot), een plug-in voor je browser die je bij het online shoppen helpt herinneren aan deze eenvoudige sponsormanier.

Doen !

Uitgelichte berichten