top of page

3-5-43-56-1.000-?

In de vorige nieuwsbrief berichtten we jullie reeds over het vertrek van het Stappen voor een Toekomst - team (zie link). Ondertussen zit de immense onderneming erop en is iedereen weer veilig en wel thuis. Een onvergetelijke ervaring niet alleen voor de stappers, maar ook voor iedereen die één of meerdere dagen in hun gezelschap mocht vertoeven.

Drie ... verschillende landen hebben ze doorkruist tijdens hun tocht : vanuit Saint-Jean-Pied-de-Port (Frankrijk) naar Santiago de Compostella (Spanje). Vervolgens, na een transfer met de auto, vanuit Porto naar Midões (Portugal).

Vijf ... koppen telde hun team : 3 stappers (Philippe, Jozef en Jessica) en 2 logistieke ondersteuners (Jan & Hilde). Daarnaast nog tal van sympathisanten, sponsors, vrienden, familie en jongeren & medewerkers van onze vzw die aansloten voor bepaalde etappes.

Drieënveertig ... etappes hebben ze achter de rug, variërend tussen 12 en 31 kilometer. Het aantal hoogtemeters is onbekend.

Zesenvijftig ... dagen waren ze in totaal onderweg, van 03/07 t.e.m. 27/08. Inclusief de verplaatsing heen en terug.

Duizend ... kilometer hebben ze stappend afgelegd! En neem het van ons aan : geen centimeter minder!

? ... De opbrengst van deze gesponsorde tocht voor onze vzw is tot op heden onbekend. Op 06/10 ontvangen we het SVET-team, samen met voornoemde sponsors en sympathisanten, voor de spannende overhandiging van de cheque. Je leest er meer over in de volgende nieuwsbrief.


In vier bijkomende blogartikels nemen we jullie ondertussen graag even mee in de belevenissen van onze jongeren & medewerkers tijdens hun (korte) deelname aan de tocht, telkens verteld vanuit hun eigen perspectief en vanuit deze van het SVET-team.

  • voor de impressies van Log-In klik hier,

  • voor deze van TCK Het Klinket klik hier,

  • voor deze van Bart (La Trao) klik hier, en tenslotte

  • voor de slotetappe met Betsy (directeur) en Paul (beleidsmedewerker) klik hier.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page